Wat is RSS?

De afkorting “RSS” staat voor: Really Simple Syndication. Dit houdt in dat je op een eenvoudige manier op de hoogte kunt blijven van de veranderingen op deze site, zonder dat je hier elke week terug hoeft te komen. Via RSS weet je dan welke nieuwe pagina's en updates aan de site zijn toegevoegd.

Wat moet je doen?

Eerst moet je een RSS-reader kiezen. Dit is speciale software waarmee je RSS feeds zoals die van Economie-Macht-Maatschappij.com kunt lezen. Er bestaan twee soorten RSS-readers: online readers en readers die je downloadt op je eigen computer (zoals die van rssreader.nl).

Vervolgens ga je op zoek naar de oranje RSS-knop. Op onze site staat die in de rechterkolom. Klik er met je rechtermuisknop op en kies voor Kopieer snelkoppeling (Mac-gebruikers kiezen voor Kopieer koppeling). De link die je ziet plak je in je RSS-reader. Gebruik je de Google Reader, dan hoef je alleen op de Google-knop te klikken die vlak onder de oranje RSS-knop staat.

Dat is alles. Nu ben je geabonneerd op onze RSS-feed en kun je in je RSS-reader zien wat er is veranderd of toegevoegd aan de site.

Venster sluiten